Oppdatering

Heisann! Ville bare informere om at JA JEG SKAL FORTSATT BEGYNNE Å BLOGGE. Det er bare det at jeg ikke har kjøpt meg kamerastativ og slikt enda, så når jeg prøver å ta bilder blir det enten en fot og to hender, to hender men ingen føtter, ett hode men ingen kropp, jaaaa dere skjønner poenget. Og jeg antar at dere ikke vil se bilder av den ene foten min, eller!? Hahaha, trønderhumor på sitt beste. Jeg skal også skifte litt på designet mitt, og headeren. Jeg tror jeg skal ha en konkurranse senere en gang om hvem som lager finest header med bilde av meg, og personen kommer til å vinne kosmetikk fra merket nyx. Det er et veldig populært merke verden over.

I skrivende øyeblikk sitter jeg med rle. Skal ha en liten prøve i morgen om pliktetikk, konsekvensetikk og forskjellige religioner. baah, hater virkelig å øve til prøve, noe av det mest kjedelige jeg vet om. DERE MÅ FØLGE MED I TIMENE, SÅ DERE IKKE TRENGER Å PUGGE SLIK SOM MEG!! Om dere ikke allerede vet det så går jeg i 10. klasse, og derfor teller karakterene veldig. Skal på hospitering i uke 45 elns, jeg er ikke helt sikker. Vi søkte på skole i dag, og jeg er en av de heldige som allerede vet hvor jeg skal på: hospitering, videregående, mitt fremtidige liv osvosv. Jeg søkte på media og kommunikasjon på cha til hospiteringen, og jeg kommer til å søke det samme når jeg skal begynnne på videregående. Jeg skal bli lærer når jeg blir større, om dere ikke visste det. haha, jeg vet det er mange som ser ned på læreryrket, men jeg elsker det, og kommer alltid til å gjøre det. Kan faktisk nesten ikke vente med å bli voksen, få en karriere, en familie og slikt. AHH, voksenlivet.
Nå skal jeg begynne å ordne meg og slikt til vi skal på vip.åpningen av sirkus. Sirkus er et helt nytt shoppingsenter her i Trondheim. Senteret har over 100 butikker, er ikke det rett trøndere? Om vi gleder oss, JAAA!! 

Skal noen av dere til åpningen av sirkus, legg igjen en kommentar? Håper på å få se dere alle der. klemz

Én kommentar


Sifre
-03.10.2012 kl:16:23


Skal nok ikke det... ://

Skriv en ny kommentar

Design av:

INGVILD AASHEIM hits