THE LAST FOUR DAYS

TIRSDAG

På tirsdag var jeg bare hjemme. Hadde noen oppgaver her i huset, lagde mat, vasket badet osv. Jeg gjorde egentlig ikke noe nevneverdig på tirsdag, haha. Hadde gjort meg klar til klassisk og gledet meg til det hele dagen, men idet jeg åpnet ytterdøren husket jeg at vi hadde HØSTFERIE. Wow, det var ukas skuffelse...

 

ONSDAG

På onsdag dro jeg på harrytur til Sverige med noen av jentene. Bussen vår gikk halv 5 på ettermiddagen, så jeg trengte ikke å stå opp så jævla tidlig. Heldigvis!! Hadde aldri klart å stå opp før 12, kødder ikke. Jeg kjøpte meg bare godteri, hahahha. Det verste er vell at jeg brukte sånn ca 300kr på det. Er litt flaut, det må jeg innrømme. Kom ikke hjem før i 10 tiden, så jeg så bare en film før jeg sovnet. 

 

TORSDAG

På torsdag var jeg på ikea med Marte og Caroline. Alle hadde en del de skulle kjøpe, så vi fant ut at det passet veldig bra og dra den dagen. Vi hadde jo planlagt å dra til ikea i en lang tid, så det var veldig bra at vi endelig fikk tid. Jeg kjøpte noen småting, men også andre ting jeg trengte til å pusse opp rommet mitt. Brukte en del penger der og, hehehe.


Nikon D3000 // redigert i pixlr

 

FREDAG

På fredag brukte jeg hele dagen på å rydde og pusse opp rommet mitt. Er så utrolig fornøyd!!! Rommet mitt ser helt herlig ut, og jeg trives veldig innpå  her. Jeg tror jeg kommer til å legge ut bilder/video av rommet mitt i morgen. Hva vil dere, video eller bilder? På kvelden ordnet jeg bare neglene mine, så jeg slenger med et bilde av hvordan de ble også.


Nikon D3000 // redigert i pixlr

 

Hva syns dere om bilde/video av rommet mitt?

 

 

 

Én kommentar


ADARAS.se - din bloggtidning på nätet!
-14.10.2012 kl:20:55


Tänkte bara tipsa om min nya tävling! :D Hoppas du vill vara med, det är busenkelt!

http://adaras.se/2012/october/tavling-vinn-ditt-favoritsmycke-fran-hope-design.html#comment

Skriv en ny kommentar

Design av:

INGVILD AASHEIM hits