oktober 2012


DRØMME HUSET

Hei dere.

Har vært på finn å sett på hus i flere timer nå. Er det noe jeg elsker, så er det å se på hus! Gleder meg liksom til å bli voksen, kjøpe hus, osv. Bildet under er selve betydningen av ordet perfeksjon. Skal definitivt skaffe meg et hus som ligner. Fortell meg gjerne om hva dere syns om huset.

 

Liker dere også å se på hus?

TRENING - INSPIRASJON


Bilder tatt fra weheartit // redigert i picasa


INSPIRASJON


bilder tatt fra weheartit // redigert i picasa

NUGATTI

Hei dere!

Sitter her og ser på 90210 og spiser riskaker med nugatti, og riskaker med pizzasmak. Det er så godt! Har ikke gjort noe særlig bloggverdig i de siste dagene, så jeg fant ut at jeg rett og slett ikke orket å lage et helt innlegg om ingenting. Har liksom bare gjort lekser og vært på trrening, that's it. Legger ut inspo-bilder i morgen. Håper dere klikker dere innpå bloggen min da også.


Nikon // redigert i picasa og pixlr

THE LAST FOUR DAYS

TIRSDAG

På tirsdag var jeg bare hjemme. Hadde noen oppgaver her i huset, lagde mat, vasket badet osv. Jeg gjorde egentlig ikke noe nevneverdig på tirsdag, haha. Hadde gjort meg klar til klassisk og gledet meg til det hele dagen, men idet jeg åpnet ytterdøren husket jeg at vi hadde HØSTFERIE. Wow, det var ukas skuffelse...

 

ONSDAG

På onsdag dro jeg på harrytur til Sverige med noen av jentene. Bussen vår gikk halv 5 på ettermiddagen, så jeg trengte ikke å stå opp så jævla tidlig. Heldigvis!! Hadde aldri klart å stå opp før 12, kødder ikke. Jeg kjøpte meg bare godteri, hahahha. Det verste er vell at jeg brukte sånn ca 300kr på det. Er litt flaut, det må jeg innrømme. Kom ikke hjem før i 10 tiden, så jeg så bare en film før jeg sovnet. 

 

TORSDAG

På torsdag var jeg på ikea med Marte og Caroline. Alle hadde en del de skulle kjøpe, så vi fant ut at det passet veldig bra og dra den dagen. Vi hadde jo planlagt å dra til ikea i en lang tid, så det var veldig bra at vi endelig fikk tid. Jeg kjøpte noen småting, men også andre ting jeg trengte til å pusse opp rommet mitt. Brukte en del penger der og, hehehe.


Nikon D3000 // redigert i pixlr

 

FREDAG

På fredag brukte jeg hele dagen på å rydde og pusse opp rommet mitt. Er så utrolig fornøyd!!! Rommet mitt ser helt herlig ut, og jeg trives veldig innpå  her. Jeg tror jeg kommer til å legge ut bilder/video av rommet mitt i morgen. Hva vil dere, video eller bilder? På kvelden ordnet jeg bare neglene mine, så jeg slenger med et bilde av hvordan de ble også.


Nikon D3000 // redigert i pixlr

 

Hva syns dere om bilde/video av rommet mitt?

 

 

 

MORNING GLORY

Heisann, i dag er første dagen på lenge at jeg ikke har planer. Skal derfor bare sitte å se på tv, spise godteri og blogge. Mamma er med noen hun kjenner for å hjelpe de med noe på hytta deres, så da trenger jeg ikke og skifte til noe annet enn pysjen. SÅ HERLIIIIG! Senere i dag skal jeg legge ut ett innlegg om hva jeg har gjort de siste 4 dagene, siden det antageligvis er noen som lurer på hvorfor jeg har vært så lenge borte. Nå har jeg nettopp spist frokost, og skal bare sitte og se film i en stund framover.


Nikon D3000 // ikke redigert

 

Hva skal dere gjøre i dag?
  

Morgenstund
Nikon D3000 // ikke redigert

HEHE, eller ettermiddagsstund. Vi har høstferie og da våkner man jo ikke tidlig, eller hva? I dag våknet jeg av at Caroline sto utenfor vinduet og banket på. Hun hjalp meg med designet i mens jeg sminket meg. Hva syns dere om det nye designet? Jeg syns det ble helt perfekt. Hun er mye flinkere enn meg til slikt, så jeg er strålende fornøyd. Nå skal vi bare se på tv og spise frokost før vi drar ut en tur. Har absolutt ingen planer i dag, eller joaa, jeg skal jo legge ut hverdagssminken min. Men det tar jo ikke hele dagen. I morgen skal jeg til Sverige for å kjøpe inn godteri, herliiiig!  Tar bussen ganske tidlig på morgenen, så det kommer sikkert ikke et innlegg før på kvelden. Men nå skal jeg spise, hadebraa.

 

- Hva skal dere gjøre idag?

MIDDAG HOS FAMILIEN

Heisann, legger ut noen bilder av dagen min. Håper dere godtar at jeg gjør dette de dagene jeg ikke har tid til å skrive!

Jeg kommer til å legge ut bilder av hverdagssminken min i morgen, snakkes skrives what so evahh

Innkjøp 40

Heisann. Dette er mine innkjøp for uke 40!


cardigan // 250kr, hm

 


donut // 29kr, hm

 


smykke // 99kr, hm

 

Noe dere likte?

 

BEFORE I DIE 

Hva synes dere?

Oppdatering

Heisann! Ville bare informere om at JA JEG SKAL FORTSATT BEGYNNE Å BLOGGE. Det er bare det at jeg ikke har kjøpt meg kamerastativ og slikt enda, så når jeg prøver å ta bilder blir det enten en fot og to hender, to hender men ingen føtter, ett hode men ingen kropp, jaaaa dere skjønner poenget. Og jeg antar at dere ikke vil se bilder av den ene foten min, eller!? Hahaha, trønderhumor på sitt beste. Jeg skal også skifte litt på designet mitt, og headeren. Jeg tror jeg skal ha en konkurranse senere en gang om hvem som lager finest header med bilde av meg, og personen kommer til å vinne kosmetikk fra merket nyx. Det er et veldig populært merke verden over.

I skrivende øyeblikk sitter jeg med rle. Skal ha en liten prøve i morgen om pliktetikk, konsekvensetikk og forskjellige religioner. baah, hater virkelig å øve til prøve, noe av det mest kjedelige jeg vet om. DERE MÅ FØLGE MED I TIMENE, SÅ DERE IKKE TRENGER Å PUGGE SLIK SOM MEG!! Om dere ikke allerede vet det så går jeg i 10. klasse, og derfor teller karakterene veldig. Skal på hospitering i uke 45 elns, jeg er ikke helt sikker. Vi søkte på skole i dag, og jeg er en av de heldige som allerede vet hvor jeg skal på: hospitering, videregående, mitt fremtidige liv osvosv. Jeg søkte på media og kommunikasjon på cha til hospiteringen, og jeg kommer til å søke det samme når jeg skal begynnne på videregående. Jeg skal bli lærer når jeg blir større, om dere ikke visste det. haha, jeg vet det er mange som ser ned på læreryrket, men jeg elsker det, og kommer alltid til å gjøre det. Kan faktisk nesten ikke vente med å bli voksen, få en karriere, en familie og slikt. AHH, voksenlivet.
Nå skal jeg begynne å ordne meg og slikt til vi skal på vip.åpningen av sirkus. Sirkus er et helt nytt shoppingsenter her i Trondheim. Senteret har over 100 butikker, er ikke det rett trøndere? Om vi gleder oss, JAAA!! 

Skal noen av dere til åpningen av sirkus, legg igjen en kommentar? Håper på å få se dere alle der. klemz

yeah bitchezzz

JA FOLKENS, jeg begynner å blogge igjen!! Tror ikke jeg begynner ordentlig før i morgen da, meeen vi snakkes vel.

NÅ SKAL JEG UT OG SPILLE PING-PONG, hade søtinger.  


bildet tatt av Caroline Birkelund // nikon D3000

Design av:

Ingvild Aasheim hits