november 2011


gratismakeup

Heisann, er bare noen få kommentarer til 40 nå, så kommenter i vei!

Anbefaler dere til å være med på denne siden. Du får et gavekort på 150kroner når du har samlet inn 40 000 poeng! Hvis du er flink å sparer opp 60 000 poeng får du et gavekort på 250kroner.

Konkurranse

Heisann! Tenkte jeg kunne starte en konkurranse på bloggen nå. Det er personen som kommenterer kommentar (?) nummer 40 som vinner. Vinneren får 20 kommentarer fra meg, og jeg kommer til å gå innom bloggen din hver dag i 10 dager. Kom igjen, kommenter i vei for å få flere sidevisninger og kommentarer.


//weheartit
 

14.nov.2011

Jeg er med i moroccanoil konkuransen der du kan vinne en goodiebag, det burde du også!

cutrinsample

ukens wants

heisann dere! Tenkte jeg kunne starte med å finne klær jeg liker i løpet av uken, og legge de ut på bloggen i slutten av uken. Hva synes dere om det?
beklager

Jeg beklager for at jeg ikke la ut innleggene som jeg sa i går, men Juni kom tidligere enn jeg trodde. Akkurat nå sitter jeg til Caroline og ser på tv. Skal ligge over der i kveld, og Caroline skal hjelpe meg med noe av designet mitt! Idag har jeg sett på håndballkamp til jentene som vant 15-13(!) De vinner hele tiden da, så det er ikke akkurat sjokkerende.. Var også en tur på senteret og kjøpte leppestift, kleshenger og øyenskygge. TOK OGSÅ HULL I ØRET!! wiiiiii, lykke. I morgen skal jeg gå med vg for å tjene tilbake pengene jeg brukte, så det kommer sikkert et innlegg på kvelden med innkjøpene. Og hullet i øret(!)

-Tina

acting like you are ok

hei, dere!
Jeg beklager for at jeg ikke blogget noe i går, men jeg var ute å spiste, og hadde derfor ikke tid. Skal legge ut outfit og ett innlegg der jeg viser alle skoene jeg har senere i dag. Man kommer tilbake sterkere ikke sant? Jeg kjøpte meg forresten en femelle-julekalender i går, noe dere også burde gjøre, før de blir tomme(!) 


Nå sitter jeg å ser one tree hill og spiser kjekse! Senere i dag skal jeg gjøre lekser, og kanskje ligge over til Juni.
Vi preikast!

-Tina

innkjøp

Heisann!
I dag har det vært en helt vanlig dag på skolen, kjedelig som vanlig. Her hjemme har jeg bare slappet av, og gjort litt lekser. Akkurat nå ligger jeg på gulvet og spiller mafiaspillet. Det er et spill der du lever som en kriminell, du utfører kriminelle handlinger som ran osv. Begynte ikke å spille før i dag, men er addicted allerede! Hvis dere vil kan dere legge meg til som venn, brukernavnet mitt er "tinap". jaaaa, nå vet dere det!

Grunnen til at jeg ikke blogget i går var at jeg var på "shopping-tur" på senteret rett nedenfor huset mitt for å kjøpe noen småting til rommet mitt, og et pledd.


telysholder(?) med hjertemotiv på // 25kr     telysholder(?, again) // 30kr
sølvfat // 60krpelspledd // 99kr

Har du noe av dette?
likte du tingene?

Klem Tina  

mye å gjøre

heihei! i dag etter skolen ble jeg med Carolinepia hjem for å øve til samfunnsfag prøve i morgen. vi skal kunne, landene, hovedstedene, fjellkjedene, elvene og havene(!) Mye ikke sant? Sitter egentlig å øver nå også, men tok meg en velfortjent pause. nå sitter jeg å ser på "gossip girl" på FEM. Beklager for at jeg ikke har lagt ut outfit bilder, men kameraet mitt er på reprasjon skjønner dere. ser dere på gossip girl?

Klem Tina

ikea

heisann! i dag har jeg vært på ikea med min bestemor og søskenbarnet mitt Marte. Vi skulle egentlig bare kjøpe smykkeholder, men så fant jeg en nydelig liten kommode som jeg syntes passet sånn på rommet mitt. Den er hvit med fire store hull på. Jeg har tenkt til å ha smykkene mine oppå den, og esker i hullene under. Åja, er dere glade for at jeg har begynt å blogge forresten? haha, ikke det at jeg har noen lesere enda(!) Men, håper jeg får verdens søteste lesere, og at dere kommer til å like bloggen min. Jeg kommer til å blogge om mote, sminke, foto og livet.

Akkurat nå sitter jeg å ser film med mamma, en ganske spennende film faktisk. Jeg husker ikke hva den heter, og late meg orker ikke å løfte på rompa for å se etter heller. Om litt skal jeg gå å dusje, også skal jeg legge meg i sengen å se på tv helt til jeg sovner.


ah, den er så fin! loveit

Har du expedit hyllen fra ikea?

-Tina

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Design av:

Ingvild Aasheim hits